دعای روز نهم ماه رمضان، انسان را به فرمان پدیری و اطاعت از خداوند دعوت میکند دعای هر روز ماه رمضان نشانهای برای رسیدن به قرب الی الله است. تسکین در ادامه دعای روز نهم ماه رمضان حدیث در شان و کرامت حضرت علی برای شما آماده کرده است با ما همراه باشید.
دعای روز نهم ماه رمضان
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِيْهِ مِنْ المُتَوَكِّلِينَ عَلَيْكَ، وَاجْعَلْنِي فِيْهِ مِنْ الفائِزِينَ لَدَيْكَ، وَاجْعَلْنِي فِيْهِ مِنْ المُقَرَّبِينَ إِلَيْكَ،
بِإحْسانِكَ يا غايَةَ الطَّالِبِينَ.
ترجمه دعای روز نهم ماه رمضان
«ای خدا مرا در این روز از آنان که بر تو توکل کنند و نزد تو فوز و سعادت یابند قرار ده، و مرا از آنان که مقربان درگاه تو باشند قرار ده، به حق احسانت ای منتهای آرزوی طالبان.»
دعای روز دهم ماه رمضان، متضمن معارفی همچون توکل به خداوند و رسیدن به سعادت و قرار گرفتن از مقربان درگاه خدا است.
حدیث روز
امروز برای شما یک روایت از قضاوت های حضرت علی را آماده کردیم.
قضاوت حضرت علی
سه نفر از یهود به نامهاي کعب بن اشرف و مالک بن صیفی وحی بن اخطب نزد عمر آمده به او گفتند: در کتاب آسمانی شما قرآن مجیدآمده: وجنۀ عرضها السموات والارض؛ ) سوره آل عمران، آیه 133 (بهشتی که وسعت و پهناوري آن به قدر آسمان ها و زمین هاست و درصورتی که وسعت یک بهشت تمام آسمانها و زمینهاي هفتگانه را بگیرد پس جای برای بهشت ها دیگر در روز قیامت باقی نخدهد ماند؟
عمر گفت: نمی دانم، در این اثناء امیرالمومنین علیه السلام وارد گردیده به آنان فرمود: گفتگوي شما چیست؟ یهودیان سوال خود را مطرح کردند. حضرت امیر علیه السلام به آنان فرمود: بپرسه بدهید وقتی که شب می شود روز به کجا میرود؟
گفتند: خدا می داند.
علی علیه السلام همین طور هم جاي بهشتها را خدا می داند، و آنگاه آن حضرت علیه السلام نزد پیامبر صلی الله علیه و آله آمده و داستان را عرضه داشت و در همان حال آیه شریفه نازل گردید:
فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون؛ ) سوره نحل، آیه 43 . مناقب سروي قضایاه فی حال حیاه النبی صلی الله علیه و آله (بپرسید از دانشمندان اگر خودتان نمی دانید.